Julmys!

Julstädar här hemma, ska snart rulla köttbullar och stämningen är på topp! Så skönt att ha varit ledig idag, behövde verkligen det. Bytte julklappar med Ann igår och fick jättesöta silikonformar, en julgran och en jultomte. Så söta! Ska använda dom imorgon när jag ska bara morotskaka :)







Star x8

Fick hem mitt star x8 filter i förra veckan så var och fotade på bryggan förra helgen. Älskar det, det blir så snygga bilder!






201211

Sitter i fåtöljen och dricker te. Har en av mina favorit klädsidor med siatiskt mode framme och drömmer om att ha pengar. Har kollat igenom ca 100 sidor med vinterjackor och bara längtar. Nästa år ska jag banne mig åka dit och storshoppa och ha pengar. Litet smakprov, med de största favoriterna;




Nu e de jul

En vän hade en julgran över som hamnade i vårt vardagsrum. Den största jag har sett och det känns som den är dubbelt så stor som lägenheten. Men det är så det ska va :)


Love it!


On the go

Påväg till världens sötaste kusin och ska mysa. Älskar att ha en bebis i familjen :)


Mums!


Första december

Första december idag, 21 dagar till lov, 23 dagar till julafton, 30 dagar kvar i år.
Sitter i skolan just nu och väntar på att lektionen ska börja. Tv imorse, nu naturkunskap sen svenska. Längtar tills dagen är slut och jag slipper det här stället i några timmar. Behöver lov.


RSS 2.0