Goodnight~





Säger med de här mysiga bilderna godnatt. Älskar mina nya ljuslyktor, hihi. Imorgon är det idrottsdg, valde afrikansk dans. Börjar klockan 1 i Nacka Strand, känns helt okej :) Ska möta Saga innan och äta sushi. Mysigt!


Life is full of suprises~



Look of the day~


Jewelry~




Right now~


Penny~




Penny, är det nya tillskottet i familjen. Vi var och hämtade henne i början av sommaren. Ingen hade sagt något till mig, så när jag en dag kom hem till min mormor och det låg en liten tjockis valp på gräsmattan höll jag på att smälla av. Ni kommer nog aldrig att förstå lyckan.
Hon är en tricolor King Charles Spaniel, och är några månader gammal. Hon börjar redan nu växa ordentligt och är snart i samma storlek som Jolly. Hon är aktiv, bitig och precis allting en valp ska vara. Hon börjar nu bli lite lugnare och börjar gilla att ligga och mysa. Precis som jag gillar mina sötnosar.


Jolly~



Jolly är den äldre av de två hundarna. Hon är en white/than Cavalier King Charles Spaniel och hon är lite mer än två år. Hon är lat och mysig, och helt underbar. Hon älskar dessutom snö. Hon är precis som jag, fast en hund. Hon älskar att ligga i ens knä och bara vara och mysa. Och jag älskar att mysa med henne.
Jag kommer ihåg när min mormor hämtade henne, då bodde jag hos henne i en vecka. Det var det sötaste jag hade sett, för jag hade ju bara sett en hundvalp innan i hela mitt liv. Hon var 10 gånger 10 cm typ, hur liten som helst. Hon skelade och vinglade runt på sina små ben. Då var jag helt fast för Jolly.


Höst eller inte?

Att hösten är påväg är ju ingen överraskning, och jag har varit sååå taggad på höstklädder och höstväder och allt där till. Men nu kommer en besvikelsevåg av ångest över mig, då jag har letat igenom hela stan och knappt hittar några snygga höstkläder. Så vad ska jag då ha på mig? Jag får ju fortsätta knata runt med mina sommarblusar för jag hittar f*n inga höstkläder som jag skulle ta på mig.
Ville bara ha det sagt.
Jättebesviken.
Punkt.


Cir-cus~

Älskar ju mina circus muggar, dom är sååå perfekta, till allt! Här kan ni se lite olika sett jag använder mina på :)




Stört eller vad?

Satt på lektionen innan och leta diskriminerande reklam och hittade detta. Jag kan säga er, jag som vuxit upp i Oxie, att fan vad jag skäms över att vara därifrån. Det är helt sjukt hur folk kan göra sådan här reklam? Läraren sa att den måste vara minst 10 år gammal (då man inte får använda så vulgärt språk nu för tiden), men ändå. Hur fan kan folk skriva något sånt här. "Undvik oskyddat samlag med negrer som bär dödligt AIDS".
Det är pinsamt på riktigt. Jag skäms över att vara från ett ställe där folk går runt och tycker såhär. Visst får folk tycka vad de vill, men där går gränsen alltså. Speciellt i ett område för invandringen är mer än 50% av alla invånarna. Det är helt sjukt och ofattbart.


Lunchdate~

Hej på er Har nyss kommit hem från skolan, hade Mediekommunikation och redovisning. Det gick jättebra! Läraren gjorde 100% av redovisningen så det vasr ju skönt, eller? Haha, men han höll med oss om våra åsikter iallafall. Nu är jag hemma och ska äta lunch, nästa lektion börjar ju 14.20 jätteskönt!
Här får ni lite bilder från förra tisdagen då jag och Ann lunchdejtade hemma hos mig.



Sunday evning~~




Söndag kväll igen. Sitter här med ett berg av clementiner och tittar på One Three Hill. Min Fino har nyss åkt, jag har städat rummet och allt är bara helt klart inför ännu en hektisk vecka. Efter mina favorit tanter ska jag sätta mig och läsa lite historia och komma ikapp lite. Jag valde ju till Historia A efteråt, så jag missade när de gick igenom Forntiden så ska fixa de :)
Vaknade mitt i natten idag av världens åska, hela huset skakade. då kände jag "jjaaaa äntligen regn och höööst!!!" sedan på morgonen var det srålande sol. Snacka om besviken :(
Är även riktigt besviken att jag inte vann förra veckans fototävling. Men jag är inte ett dugg förvånad att den tjejen som vann faktiskt vann. Grymt snygg bild!
Nu kom pappa hem med glass till mig. Min favorit, marängswiss. Sååå glad. Så nu ska jag mumsa och mysa. Hoppas ni har en mysig kväll också :)


Tema: Självporträtt

Motivering: Älskar bilden, den ser så spökaktig ut. Älskar att man ser smutsen på spegeln mer än vad man ser mig, och att allt bara ser obehagligt ut. (Och vem skulle inte behöva en kameraryggsäck?)

Vill vinna: http://www.tvspelsweb.se/fancier-kameraryggsack-kong-35x22x46cm-p-2889.html

Mitt bidrag:


Mine is mine, yours is yours.



From the bed~

Skriver just nu från sängen, har legat här hela dagen och tittat på Paris Hiltons British Best Friend. Älskar ju som ni vet det progammt, och har ingen aning om varför. Det är såå underhållande. Nu ska jag och fino göra lite nudlar också, riktig mysdag. Ikväll blir det film och chips. Älskar sådana här dagar, puss!
Det dyker säkert upp lite tips på underbara bloggar under dagen, det finns ett helt hav av dom!


Fler fototävlingar~

Kalasgott.com har under Augusti mångad en matutmaning. Temat denna månaden är choklad. Man kan vinna en glassmasking, en elvisp och en blendermix från OBH Nordica, allt tillsammans är värderat till ca 2500:-
Länk till tävlingen: http://kalasgott.com/blogg/manadens-matutmaning-augusti/

Och här är mitt bidrag:
Mina supergoda älsklingscupcakes.

(Det blir lite upprepning av bilden, då jag använde den för några dagar sedan också, men det var den bästa bilden på de cupcakesen)


Fototävlingar~

Är med i en fototävling hos standingcarla.bogg.se
Tävlar om att vinna det här: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-56cm-p-1750.html
Och det här är min bild till tema: ansikte


Bilden är tagen under sommaren på min lilla sötnos. Älskar det lockiga håret och de oskyldiga ögonen.


Dekoration~

Tittade runt på lite bloggar under dagen, och kom över en väldigt speciell. Som ni alla vet så älskar jag att baka (och även att pyssla), så jag fastnade helt för denna. Hon bakar, hon pysslar och hon fotar. Min nya favoritblogg? Definitivt! Tänkte visa er ett inlägg jag hittade, då hon hade kommit på någon helt genialt!
Pepparkaks ljuslykta! Varför har inte jag kommit på det?
Nu längtar jag jättemycket till julen så jag får göra massa olika saker av pepparkaka. Tack så mycket för inspirationen, krafla!


(bilden är tagen direkt från hennes blogg, och om ni klickar här så kommer ni till det inlägget)


Notering

Det är denna bild jag är med och tävlar med, så det inte blir några förväxlingar :)


I'm still living in the world of cups n' cakes~


Sitter och äter jättemysig frukost innan skolan börjar och tittar på Jims värld. Har projekt och företagande, Historia A och Filosofi A idag. Lyckades ta mig in i historiagruppen även om jag är en vecka sen. Känns sååå bra. 100p extra och en håltimme mindre, hihi.
Som ni vet har jag aldrig riktigt varit en frukostmänniska, men sedan jag började läsa den här bloggen, har jag blivit riktigt inspirerad att äta stora och mysiga frukostar. Det är så underskattat :) 
Vill också påminna er om att rösta på min bild i veckans tävling hos tvspelsweb. Ni gör såhär: Logga in på facebook, gå till sidan Tvspelsweb och gilla den sidan. Sedan klickar ni på "finalister vecka 35" där det är massa gula bilder (på loggen) och så går ni till min bild och röstar :) Skulle bli jätteglad om jag mot all förmodan skulle vinna :)


Finalist, javist!

Ni får jättegullegärna gå in och rösta på min bild i veckan tävling hos Tvspelsweb. För första gången kom jag med bland finalisterna med min bild till tema gult. (se inlägget här). Alla röster uppskattas enorm och det skulle vara jätteroligt att få vinna.
Vad ni behöver göra är: Logga in på er facebook, gå till sidan Tvspelweb och gilla den. Sedan går ni till min bild (se länk här) och skriv "röstar" eller liknande.

Pusss på er!!


Cup me up, mr cake~


Masque me in~


Jätteskön dag idag. Börjar 11.50 med tv, sen har jag tv till 16.30. Kanske känns lite länge, men det är okej. Nu sitter jag här med min stora mysiga frukost och väntar på att klockan ska gå, ska åka om en och en halv timme typ. Första gången sen skolan började som jag äter frukost, hihi.
Här ser ni två av bilderna från igår, gillar själva grejen. Vi använde oss av en av maskerna jag har efter alla mina resor runt värlen. Jag älskar dom, dom är såå fina.


Moneymaker, moneyshaker.

Mysig dag idag, älskar mina tisdagar, älskar att sluta 12. Pratade lite med min mentor om min framtid och så, om jag ska gå kvar där jag går m.m. Kom fram till att jag ska läsa utökat med några kurser så jag har större möjligheter sen, då jag förmodligen inte kommer att jobba inom tv. Fick även brev från PBK Outsourcing. Nu på torsdag får jag min lön från min tid på Mastiff. Känns okej att det flyger in 2000 spänn bara sådär, hihi.
Och så har jag nog hittat en APU-plats med en layout designer på en stor tidning, men vi får se hur det blir med det. Men alltid bra med möjligheter :)
Har fotat en kortis med Ann idag, och tittat lite på Beverly Hills. Här kommern några av bilderna. Blev jättenöjd :)



I think I'm turning japanese~



Today~

Haft en helt vanlig skoldag, förutom att jag somnade direkt när jag kom hem vid fyra och sov till klockan halv nio. Kände att jag behövde få sova ut. Är fortfarande riktigt trött och har inte sovit ordentligt på flera dagar. Men som sagt var i skolan idag, hade först Mediekommunikation A och läraren verkar ju helt okej. Första jag tänkte när jag såg han var "fan han ser ut som en politiker" men han var jättesnäll och skön. Gick hem i någon timme på dan, mitt schema tillåter ju det, sedan hade jag Naturkunskap A. Kändes lite segt men det blir säkert roligt, jag tycker ju trots allt om sådant.
Dessutom älskade jag vädret idag, Sverige börjar äntligen gå mot höst. Så firade med en riktigt mysig outfit.



Rekord~


Kan ju bara berätta att jag hittills idag har haft rekord här på bloggen, med 41 unika besökare och 100 sidvisningar idag. Jag är jätteglad över det och nu blir jag riktigt taggad på att fortsätta blogga. Sånt hr är ju såklart jättebra boost för självförtroendet. Någon måste ju gilla min blogg om dom kommer tillbaka :)

Edit: Dagen slutade med 47 unika besökare och 112 sidvisningar.


Tema: Gult

Tema: Gult

Vill vinna: http://www.tvspelsweb.se/motljusskydd-gummi-o52-p-2275.html

Motivering: Älskar ljuset på bilden, och den är ju helt klart gul.

Bidrag:




Rise my rose~

Jag, precis som alla andra, älskar att få blommor. Speciellt rosor. Så här kommer lite bilder på blomma #2 jag fick när jag fyllde år. Fick ju stora röda rosor av min Fino, och så fick jag den här jättefina vit rosen av min morbror. Kunde inte låta bli att fota den :)




Can we build it? Yes we can!



Fick mitt favoritspel, Tumble, av Ann i födelsedagspresent. Så jag och en kompis spelade det hela kvällen lång igår, medans våra föräldrar hade kräftskiva. Jag som inte är ett fan av i princip någon mat från havet, åt pommes och chicken nuggets. hihi. Skolan imorgon, naturkunskap, blir ju riktigt kul. Eller? Hade jag velat läsa naturkunskap hade jag gått natur inte media :)


Catch my dream, live my life~




Cupcake world~

Som ni såg i förra inlägget har dagen alltså bestått av cupcakes. Fyllde ju år i torsdags, och idag skulle det firas. Bakade muffins från klockan 20-24 igår kväll, och topping från 10-14 idag. Men galet gott blev det, alla sex sorterna. Jordgubb, choklad, passionsfrukt, blåbär, citron med marräng och morot med apelsin och pepparkaka. Fick lite presenter också, hihi, och så fick jag ju träffa alla igen. Och vet ni vad det konstigaste är? Jag är faktiskt hungrig. Haha. Det måste bara något fel på mig.
Nu ska jag ladda ner lite film och ha myskväll med mig själv, min Fino är ju inte här.. ):



6 kinds of cupcakes~






Second day in school~

Andra dagen i skolan idag då. Började med Projekt och företagande, kan vara en kurs som kommer ge mig väldigt mycket - då jag själv tänkte starta eget efter skolan. Sen åkte jag hem till Fino för att spendera den sista timmen tillsammans, sne åkte jag tillbaks till skolan och hade filosofi. Fino flyttar ju tillbaka till Nyköping idag, det kommer bli riktigt tomt här hemma utan honom. Och första lektionen i filosofi ska vi inte ens prata om.
Nu ska jag fortsätta på min stora drömfångare, åka och handla, och baka massor med muffins för imorgon är det födelsedagsfika för mig. Hihi. Hoppas ni har haft en bra dag, och att ni kan ursäkta den dåliga uppdateringen nu när skolan är igång igen. Men känner att jag verkligen måste ligga i och kämpa i år.


Even angels can fall~


No ordinary day~

Dagen börjar med att min Fino kommer in och ger mig frukost på sängen, bestående av hembakat bröd med kalkon och te och en muffins med ljus i :D Hur glad blir man inte då? Bästa sättet att starta en dag på. Åkte till skolan, hade en kort tv-lektion sen en kort svenska-lektion. Kom hem igen och möttes av rosor, hur många som helst. Jag älskar nämligen mörkröda rosor. Och chokladaskar. Jag är så traditionell att blommor och choklad smälter mitt hjärta. Sedan åt vi tårta med mamma och pappa och öppnade lite presenter. Sedan gick vi till sickla och åt yakiniku (favorit) och såg The Rise Of The Planet Of The Apes. Det var såååååååååååååååååååå bra! Det finns inte tillräckligt många å i världen för att förklara det. Den kommer lätt att bli utsedd till årets film. Jag grät från början till slut. Den var så olycklig och lycklig och fin. Och hade en riktigt bra handling och historia.
Kort (eller?) och gott hela dagen. Och så är jag nu ett år äldre, eller en dag äldre, hur man nu än vill se det.

 




Bread and butter~

Idag har Ann varit här, riktigt mysigt. Vi har gjort drömfångare, som ni kan se i det tidigare inlägget. Och så bakade vi egna bröd och stekte ägg och bacon, riktigt super frukost/lunch. Jättegoda blev bröden, och det blev jättemånga så kan äta såna i flera dagar. Nu ska jag dricka lite te sen sova, ska upp tidigt imorgon och är faktiskt trött. Och imorgon is a big day :D


Sweet dreams are made of this~






Gifting~



Sitter och dricker te i min nya mysig kopp som jag fick av älskling igår, och vi hade ingen frukost hemma så tog en muffins istället. Haha. Ann är påväg hit också, kommer bli jättemysigt.
Kan visa upp lite mer vad jag fick i födelsedagspresent av min älskling igår. Han var ju så orolig att köpa fel saker, så jag fick gå med. Lite ledsen att det inte blev några överraskningar, men nu fick jag ju det jag ville :)
Och det känns helt sjukt att sommaren är slut och skolan börjar imorgon. IMORGON!!


Min favoritparfym. Vi gick och luktade på alla parfymer dom hade inne i olika affärer, till slut hittade vi den här. Jag har flera olika i den serien, märket heter CLEAN, men den här var helt gudomlig. Den luktar verkligen nyduschad, precis som den ska göra. Älskar parfymer som luktar fräsht.


Fick jättesöta muffinsformar som jag tänkte använd nu till helgen när vi ska ha lite fika för mig. Dom var så enkla men ändå så underbara. Less is more!


Cinematime~

Har nyss kommit hem från Sickla bion, gillar inte riktigt att gå hem såhär sent. Menmen.. Vi var och såg Captain America: The First Avenger i 3D, blev lite besviken faktiskt. Det var för mycket drama för lite action :( Haha, men hade inte riktigt förväntat mig något då jag inte ens hade läst vad den handlade om. Men den var bra ändå, en popcornfilm :D


ShippingShopping~

Har varit i Nacka Forum ungefär hela dagen. Fikat, kollat i affärer och snackat skit. Saga kom förbi i några timmar också, och snackade skit och åt världens godaste glass. Gud vad gott det var! Och Fino köpte en ny mobil som han sitter och leker med hela tiden, en Samsung Galaxy Ace. Sedan ökpte han lite presenter till mig, jag fyller ju år om två dagar, sedan köpte jag lite saker. Gick in på Panduro bara någon timme innan dom tog bort rea-sakerna. Köpte på mig typ 10 paket roliga kurvert i olika färger och former. Ett 5-pack kostade 10 kr, helt galna priser :)

Lite bilder från idag


Fika nummer 1 på Barista, ischai <3


Världens godaste mat, Yakiniku~




HighFive~

Här kommer alla "fem" bilder som jag snabbt slängde ihop imorse :)
Blev ganska nöjd med dom alla, men den i mitten var helt klart finast.







Och här är en "fem"bild osm jag hittade när jag letade igenom mina gamla bilder :)
Tog bilden på Singapores Zoo 2010 :)



Tema: Fem

Tema: Fem

Vill vinna: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-guld-silver-80cm-p-1899.html

Motivering: Det är ju helt klart fem :)

Bidrag:


Todayinpictures~










Chocolove~

Såklart skulle min kamera dö precis när jag skulle ladda in bilderna på muffinsen igårkväll. Typiskt. Men här kommer bilder på dom iallafall, vet ännu inte hur goda dom var. Får se om en stund.
Läskigt också att Ann hade bakat precis likadana typ samtidigt.
Nu ska vi dricka en kopp te sedan åka till mormor och leka med hundarna. Och som ni har märkt är jag hos min mormor väldigt ofta. Mer än vad man brukar vara. Men oom er mormor hade haft så gudomligt söta hundar så hade ni också varit där hela tiden :)


   


Panduro~


Såhär såg det ut sist jag bakade muffins.

Har varit och reashoppat på Panduro idag, lite grejer inför drömfångar halsbanden som jag och Ann ska göra på onsdag. Dom hade grym rea på pärlor, 5kr för en förpackning. Så köpte på mig några stycken. Och jättefina fjädrar, så tänkte kanske göra något annat med dom också. Sen tittade vi på mobiler, älskling ska ju köpa en ny nu i veckan. Det lutar mot en Samsung Galaxy Ace, någon som kan rekomendera den? :)
Nu ska vi vila lite en stund, sen ska jag ge mig på att baka muffins idag igen. Ska ju till mormor imorgon, och det har blivit lite som en tradition att ta med muffins hem till henne :)




Går nog tillbaka hit inom de närmaste dagarna och köper på mig lite mer nu när det är så billigt, hihi. Det är tur att det är nära :)


blogfreeday~

Har haft en blogg-fri dag, och varit väldigt upptagen. Vaknade precis innan vi skulle åka till Strösselby (Hässelby) för födelsedagsfika för min kusin Viktor. Han fyller år dagen efter mig, men han flyttar till Luleå eller Umeå nu i början av veckan för att plugga. Känns ju ganska konsigt, lilla Viktor ska flytta hemifrån. Paniik!!! 
Imorgon ska jag till panduro och shoppa loss lite, jag och Ann ska göra drömfångare som halsband. Sånna här. Så ska köpa lite mer material och så. Och så ska jag baka muffins igen, för jag och min Fino ska till mormor på måndag :)
 

Bild från hemma hos mormor, älskar hur hemtrevligt det ser ut :)


Smallville~

Sitter och har laddat upp med chips och cola och tittar på första delen av sista avsniittet av  Smallville. Det är så spääääääääääännnande att jag håller på att spricka som en ballong. Nu e reklamen sut, pusssss!
Kanal 6 JUST NU!!!



ARiiSE~

Tipsar om ett super band. Blir glad i hela kroppen av deras musik. Som ni vet sen innan så är jag mest inne på koreansk pop, men mitt musikintresse är större än så. Om man fokuserar på detljerna kan vilken musikgenre som helst bli helt underbar för öronen. Det här bandet hitade jag när jag kollade in på min förra musiklärares facebook. Då fick jag veta att han gått några steg längre i sin karriär. Den svarta killen i video, Zoro (Zolile Matikinca), är den läraren. Jag kommer ihåg att det var den bästa musikläraren jag har haft. Alla andra ger en en låt att spela på gitarr sen är man klar. Den här killen tog med bongotrummor och sköna låtar (inte samma gamla vanliga). Så lyssna på dom, för dom är faktiskt bra. Det är en riktig Happy song :)
Dessutom fyller Zoro år idag, så grattis :)





Suprise~

Vaknade till två jättemysiga överraskningar. Min älskling kommer idag istället för på söndag och min mamma har nyss beställt en snabbplatta till mitt stativ :D Kan bli en jättebra dag? JA! :D Nu behöver jag inte köpa ett helt nytt stativ, gud vad skönt. Och så får jag titta på Smallville med min älskling istället för själv idag :D
Dessutom ska jag förmodligen fika med Saga sen, men jag känner henne tillräckligt bra för att veta att det kommer att ta ytterligare några timmar innan vi träffas. Haha.
Hoppas er dag blir lika bra som min :)


Torsdagskväll~


Myser med en stor kopp te, har nyss kollat på Don't mess with Zohan, och har precis börjat sticka på årets hösthalsduk. Den är orange och kommer att vara i två olika sorters garn. Mer säger jag inte, det får ni se när den är klart :) + att om exakt en vecka fyller jag år, jag börjar skolan, jag och Ann har känt varandra i 1 år och jag och Saga har känt varandra i 4 år. Helt okej dag :D


Saya hari ini~

 
Kände mig jättemysig i min bruna bomullsklänning idag. Och något ni kanske inte vet om mig är att jag älskar språk, jag skulle vilja kunna alla språk i världen. Men framför allt är jag intresserad av asiatiska språk. Dom är så vackra. Enda sen jag var liten har jag älskar Bahasa Malayu och Bahasa Indonesia (språken man pratar i Malaysia och i Indonesien, de är väldigt lika så man brukar räkna dom som ett språk). Jag har hela mitt liv försökt att lära mig dessa språken, av mig själv utan lektioner. Hittills kan jag inte så mycket, men det kommer :)
"Saya hari ini" betyder "jag idag" i Bahasa Indonesia :)


Tumble~

Ett av spelen vi spelade hos Ann, heter Tumble. Ni vet det där gamla klassiska dra träklossar ur ett torn-spelet. Haha, kan inte förklara det bättre. Det var jätteroligt och vi försökte komma på vilken taktik som var bäst. Vi kom fram till att man ska våga, inte bara ta dom som sitter helt löst, haha. Och jag vann 3 gånger av 3 :) hihi. Ska lätt skaffa det att ha i sommarstugan, riktigt mysigt. Och ska göra en egen större version, skala upp det lite liksom. Kommer bli fett kul, om jag någonsin gör det, hihi.




Vår rekord blev 24 våningar, sen föll allt ihop.


Taeby~

Hemma från Ann i Täby nu, helt slut. Och tjockmätt. Vi har haft trevligt, skulle gentligen ha Beverly Hills-kväll, men glömde dom hemma så vi fick se på vänner istället. Det funkar också. Gjorde egen Oreo-glass (som smakade skit enligt mig) och åt gurka och dipp som vanligt. Mysmys. Fixade även runt på våra bloggar, hihi nördar. Vi spelade även några spel, ett var helt stört och man skulle göra olika saker efter olika ljud, fattade ingenting.
Men det är skönt att vara hemma nu, i min egen säng. Ska dricka te och kolla på Gossip Girl, och ringa min älskling.


Hemma hos Ann i det gula radhusområdet ;)




Puppies~

Har nyss kommit hem från mormor och hundarna. Är helt galet trött, skulle aldrig orka ha hund även om jag väldigt gärna vill. Min kropp är inte direkt full av energi just nu, så.. Hade iallafall jättetrevligt, och älskar ju att vara med dom små sötnosarna. Skulle ha gått på bio med Ann, men då biljetterna tog slut innan vi hann köpa så blev det inget. Nu sitter jag istället här med en skål ramen och tänkte ge 90210 (de nya!!) en chans. Iallafall för ett avsnitt. Tro jag kommer ångra mig direkt. Som ni vet är 90210 (från 90 talet) min absoluta favoritserie. Kan sitta och sträckkolla på hela serien, tröttnar aldrig. Älskar den. Hihi.


Jolly, 2 årig King Charles Spaniel. Min lilla älsklling.


Penny, 4/5 månader, King Charles Spaniel. JÄTTESÖTTT!!!
Då hon fortfarande är valp sitter hon väldigt sällan still, så det är svårt att få en bra bild på henne :)


X-mas feelings with SHINee~

Som ni redan har förstått älskar jag hösten och vintern. Så nu, i mitten av Augusti, sitter jag och äter frukost med julstämning. Lyssnar på julmusik och kollar vinterkläder- måste ju vara förberädd. Man vet ju aldrig hur tidigt snön kommer här i Sverige. Funderar även på att baka pepparkakor. Visst vore det gott?
Ska snart dra mig till mormor och leka med hundarna, och ikväll blir det bio med
Ann :)

Kan dela med mig lite av min x-mas feeling :)


 
 Ett av mina favoritband, SHINee. Små koreaner, vars musik får det att pirra i hela min kropp. Jag kan typ inte sitta still när jag lyssnar på dom. Jag och en föredetta kompis gjorde till och med en video där vi dansade till deras musik, som vi anmälde till en tävling. Priset var att gå på en stor gala där alla mina favoriter är med, och en privat träff med bandet man gillade. Tyvärr vann vi inte, haha.


100

Tänkte bara slinka in och säga att detta är mitt 100:de inlägg ;)


HPOMW?


HPOMW = Harry Potter Outside My Window.

Kolla hur tuffa molnen utanför ser ut. Tänkte genast på Harry Potter, ni vet sista filmen. Hihi.
Tittade nyss på The Big Bang Theory, en av mina favoritserier. Längtar så tills säsong 4 kommer på DVD. Ja, jag köper mina säsongsboxar, inte laddar ner dom. Tycker det känns bättre att ha själva boxen, inte bara en fil på datorn. :)


Redecorating~

Har nyss möblerat om hela mitt rum, helt själv, känns ganska bra. Och det blev mycket ljusare och känns större. Ska bara finslipa och försöka få plats med allt som nu fått en ny plats. Efter allt bärande av byråer och sängar och allt man kan tänka sig, så är jag nu i stort behov av en massage. Självklart är Fino inte här när han behövs :( Nu längtar jag riktigt mycket tillbaka till Thailand. 1 timme massage för 100 kr. Helt okej.
Det värsta med att möblera om, och städa, är att jag aldrig kommer ihåg vart jag har lagt allt viktigt.


Nu ser det ut som det gjorde i början. Tycker detta passar mycket bättre på hösten/vinter, då det är mycket mysigare. Älskar när sängen står i hörnet, för då får man inte solen i ögonen klockan 5 på morgonen heller :)


Things I Want~

#5

Nu när hösten närmare sig skulle jag vilja uppdatera in garderob lite med mysiga höstkläder. Efter att ha kollat på HM:s hemsida konstaterade jag att åh vad mysiga kläder dom har. Dit ska jag garanterat gå för att köpa årets mysiga koftor och klänningar. Prisvärt, mysigt och snyggt. Visar lite bilde av vad som fångade mitt intresse.

 
 
 
 

Stör mig fett mycket på att dom har kapat huvudena på varje bild, men det får manleva med.


Haircolor.

Eftersom att hösten närmar sig, och jag verkligen har tröttnat på min naturliga hårfärg, så funderar jag på att färga håret. Som en fräsh ny start. Har funderat länge och seriöst på detta, då jag inte vill vara med om någon hårfärgskatastrof. Rött, mörk brunt, ljus brunt, svart. Eller bara en blandning av alla? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Tror det lutar åt rödaktigt, för att se ut som ett höstlöv :) Och senare tror jag att jag satsar på mörk brunt. För jag är inte säker att jag skulle kunna ha svart, kanske bara ser vit ut? Det vill jag ju inte. Vill ha en hårfärg som jag passar i och som är mysig. Rött tror jag att det blir.

Har några olika nyanser, skulle uppskatta hjälp med vilken som skulle passa mig bäst, eller om jag skulle passa i rött över huvud taget, hihi. Har som sagt ingen aning :)
Själv gillar jag 2, tror jag. Den ser så skön ut, och skulle verkligen passa stora mysiga koftor och höstlöv ^^

Eller borde jag ha kvar mitt naturliga, trots allt så skiftar det ju färg väldigt mycket under året. Kanske bara borde lägga in lite nyanser i det jag har? Vill som sagt inte ha någon katastrof och behöva gå med en påse på huvet :)

 
 
 


Coco&Choco~

Testade några nya recept för någon dag sen. Den till vänster är en kokosmuffins med citronfrosting och körsbär som dekoration. Älskar hur fina dom såg ut. Till höger är det en Dubble Devil Chocolate Cupcake. Alltså chokladmuffins med chokladbitar i och chokladfrosting med söta vita choklad hjärtan som dekoration. Blev ganska nöjd med båda sorterna. Gjorde dom ju för att ta med till mormor, men det ställdes ju in så mamma får ta med dom till jobbet imorgon att bjuda på :)

 


Tema: Sommarnatt

Tema: Sommarnatt

Vill vinna: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-p-1771.html

Motivering: Jag älskar hur man ser djupet i bilden, och allting ser så harmoniskt ut. Och så ser det lite ut som en riktig storstad med skyskrapor, även om det är Stockholm på bilden. Dessutom var mönstret i himlen som pricken över i:et. Är verkligen nöjd med bilden :)

Mitt bidrag:


Summertime~

Älskling har nyss åkt tillbaka till Nyköping, så det är helt tyst och tomt här hemma nu. Eftersom att jag fortfarande inte känner mig bra, tror jag kommer att bli riktigt sjuk, så ska jag bara ligga hemma och vila idag. Och det är ju Paris Hiltons New BFF maraton idag också, tittade på det igår, så jag klarar mig. Jag vet inte varför jag gillar det programmet, det har bara blivit så, Hihi.


Cupcakeworld~





Berättade ju att jag skulle baka muffins som jag skulle tagit med till mormor idag. Eftersom att jag fortfarande inte mår bra, och dessutom inte har kunnat sova så bra de senaste dagarna, så fick jag ringa min mormor och säga att jag kommer någon annan dag istället. Riktigt synd, hade verkligen velat åka dit. Och så blev muffinsen jättefina. Jag tyckte inte att dom smakade så gott, men det tyckte de andra :)

 


Tomatoes~





Kollade till mina tomater imorse innan jag åkte iväg en liten sväng. Såg att tre stycken på samma kvist hade tre olika färger, tyckte det såg lite roligt ut ^^ Blir så glad när jag ser att dom börjar bli röda. Även om jag inte kommer att äta dom, så är jag glad att dom äntligen börjar bli färdiga :)

 



Tea-party~

Vi är fortfarande sjuka, så har inte orkat uppdatera så mycket idag. Här får ni en liten bild på hur min dag har sett ut, hihi :) Lånade några skvallertidningar från mormor och satt och läste. Och så har jag som vanligt druckit jättemycket te, det är regel nummer 1 när man är sjuk tycker jag. Hittade dessutom en jättegammal mugg från när jag var liten, med en lejonbild på och handtaget är ett lejon ^^





Things I Want #4

#4

Ett nytt stativ, gärna samma som jag har, ett GIOTTOS VT 809. Jag tappade nämligen den lilla plattan när vi var i Thailand i början av sommaren, så nu har jag inget stativ som går att använda. Och så älskar jag det stativet jag har. Stadigt, enkelt att fälla ut, blir hur högt som helst typ. Synd bara att jag ännu inte hittat någon stativäska som passar det stativet. När jag köpte mitt på fotomässan så fick jag inte med någon väska. Letar fortfarande efter en.
Har bara hittat en hemsida som säljer just den modellen, men vet inte riktigt om det är en bra sida eller inte. Någon som har använt sig av nybrofoto.se som kan säga om den är att lita på? Skulle verkligen uppskattas :)



Sjuklingar~

Ingen av oss mår särskillt bra idag, så vi har bara legat hemma och vilat och druckit massor med te. Imorgon ska jag baka muffins igen, superstora chokladmuffins, som vi ska ta med hem till min mormor på lördag :)


iPh-one

Lever just nu utan min iPhone, känns inte så jättebra. Men ska laga den när jag har råd. Saknar att kunna lyssna på musik i mobilen, och kolla runt på internet. Har jag blivit beroende..? Tror inte riktigt det, men jag saknar den.. Här kommer lite bilder från en dag i våras, när jag nyss hade lagat den förra gången. Nu kanske det låter som att jag inte tar han om min lilla bebis, men det gör jag. Jag lovar.





Det var samma dag som jag och Ann fotade nere vid kyrkogården jag bor vid, hihi. Kändes lite konstigt, men det var så fint med alla blommor och så. Kanske blir nya bilder där nästa sommar ;>

 


Things I Want #3

#3

Jag skulle så gärna vilja ha olika filter till min XTI. För någon dag sen kollade jag runt och bestämde mig för vilja jag ville ha. 1: Jag skulle vilja ha ett polarisation filter, för åh vad fina färger det blir det ett sånt. 2: Ett close-up filter för att få mina zoom-bilder ännu bättre. Och om ni har sett mina djur bilder så kommer ni att förstå. 3: Ett effektfilter som kallas för ett Star 8x. För att då skulle mina jul och vinterbilder bli ännu finare ^^
(klicka på bilderna för att komma till sidorna)

Star 8x-filtret


Polarisation-filtret


Close up-filtret (+10)


Flowerpower~

 
 


03.08.11

Tog en skön promenad till sickla för någon timme sedan, såå skönt. Mötte upp älskling som gick hem tidigt från jobbet, stackars mår inte bra :( Och nu har vi sovit i några timmar, Fino kommer nog sov några till. Skulle egentligen åkt in till stan och köpt thainudlar till min älskling, men sen kom jag på att han snart flyttar tillbaks.. Kommer sakna honom.. Här kommer lite mer bilder från helgen iallafall, nu ska jag titta på Gossip Girl :)




Jag älskar den här tunneln, det är så mysigt ljus. Och så är den hur lång som helst. Upptäckte hur mysig den är för någon vecka sen när jag och älskling tog en promenad och hamnade lite fel, hihi. Men ibland kan fel leda till något bra :)






Things I Want #2

#2

Ett monopolspel, fast inte vilket som helst, utan Photo-poly. Ni vet i gamla vanliga monopol (som jag älskar att spela) så hamnar man på Drottninggatan eller i fängelset, precis som man alltid har gjort.
Med Photo-poly kan du istället hamna på din egen ruta, eller sätt in en bild på ditt förra hus och vips så är du där och betalar dessutom för det. I det här spelet är det bara fantasin som sätter stopp för hur roligt det kan bli. Och tänk er vad mysigt att sitta i sommarstugan en regnig dag och spela. Mysmys!
(klicka på bilden för att komma till hemsidan)


Here comes the sun~



02.08.11

Idag är det 2:a Augusti, 16 dagar kvar tills jag fyller år och 16 dagar kvar tills skolan börjar.
Jag längtar nästa lite till skolan, att få in lite rutin igen. Sen så tycker jag ju att sommarloven är onödigt långa. Min åsikt är att man ska ha fler kortare lov. Det skulle passa mig (och många andra) mycket bättre om de spred ut de 10 veckorna, istället för att ha alla på en gång. Men jag klarar mig, det är bara lite mer än 2 veckor kvar, känns helt okej. Det är ju ganska roligt i skolan. Och det känns jättebra att ha läst mer än hälften av alla poäng jag ska läsa, bara på 1 år. Och så är jag klar med matten och engelskan. Jippi? :D



Reflexskärm

Nu ska jag tipsa er om en ny typ av reflexskärm, jag har aldrig ens tänkt tanken men oj vad smart det är. Det är ett hål mitt i skärmen och så trär man på den på objektivet. Hur smart är inte det? Så man slipper stå och hålla i det, menar jag. Det kan vara en av de svåraste sakera, hålla reflexskärmen helt rätt och fota samtidigt. Ska lätt köpa en sån när jag har pengar. Önskar nästan att det var jag som kom på det..
Och till er som inte riktigt håller koll på sånthär; reflexskärm används för att ge jämnare och konstant ljus. Jag brukar använda den när jag ska ta porträtt eller ta vanliga närbilder.

(klicka på bilden för att komma till hemsidan som säljer dom)



Things I Want #1

Ny kategori, i grund och botten endast för att hjälpa min älskling att bestämma en födelsedagspresent till mig. Jag fyller ju år om 16 dagar, hihi. Men sedan kommer jag säkert att fortsätta använda den här kategorin för att lägga upp olika saker jag vill ha, eller någon gång kommer att köpa.

#1

En till polaroidkamera, denna gången en wide. Jag har ju en som ger bilder i samma format som ett bankkort. Men det skulle vara en kul omväxling med en kamera som ger större bilder också. Sedan önskar jag mig ju såklart mer film till den kameran jag har, hihi.
(Klicka på bilden för att komma till hemsidan som jag köper en stor del av mina roliga kamera saker ifrån)


ecosia - the green search

Idag kom jag över något helt otroligt, när jag letade runt lite på internet. En sökhemsida (precis som google) som är skonsam för naturen. Deras servrar går på endast "grön" elekticitet, och för varje sök donerar dom pengar till WWF's projekt att försöka rädda Amazonas. Så för varje klick, hjälper du till.

Så nu tycker jag ju såklart att alla ska börja använda Ecosia, för man har ju inget att förlora. Det är precis som google, bara det att det hjälper till att rädda världen.




(klicka på bilden för att komma till hemsidan)


Mange Makers Till Malmöfestivalen?

Är det ett skämt? Fyra små killar från Mediagymnasiet i Nacka Strand gör EN låt, sen ska dom uppträda där? Med vaddå, deras enda låt? Hur fan tänkte dom när dom bokade dom? Om man dessutom kollar så verkar det som ett riktigt misslyckande, om det är sant att dom verkligen ska spela där. "Vi ska stena dom" "Dom kommer att brinna" - låter det verkligen som att skåningarna är positivt inställda till det här?
Den enda som någonsin borde spela på Malmöfestivalen, och förtjänar att göra det, är Tim-buk-tu! Det är min åsikt. Han gör bra musik, är framför allt från Malmö, och skåningarna (och alla andra) älskar honom.

Så snälla låt pojkarna sitta kvar i 3D-salen och låt riktiga artister sköta konserter.


Som en sommarkvällsdröm~






R-E-K-O-R-D


Känns som att flyga~








Battlefield - Bad Company 2

Sitter och tittar när älskling spelar, som vanligt, hihi. Men jag börjar gilla de, det är som att se på en spännande film. Skillnaden är bara det att min älskling bestämmer vad som ska hända, och hur ofta han ska dö (väldigt ofta ^^). Och jag tänkte bara visa vilka fina landskap det finns i spelet, speciellt hösten.




Ny design :D

Nu är jag klar, och har för första gången gjort en egen design. Eller med andra ord, tagit en färdig design och gjort om den. Hihi. Och ni kan inte förstå hur nöjd jag blev, och hur stolt jag känner mig att jag faktiskt klarade det. Och det var faktiskt ganska kul, hihi. Men jag kan säga er att jag var väldigt glad för de små kunskaperna jag fick under introkursen i webb-programering, annars hade jag aldrig klarat det över huvud taget.




2NE1 - FOLLOW ME (날 따라해봐요)

Här ska ni få se en av mina favoritvideos, med ett av mina favoritband, 2NE1.
Jag älskar videon, och låten.  Den har så skönt flow. Men videon är något alldeles extra. Jag önskar att jag också kunde sjuga, dansa och var sådär snygg, då skulle jag lätt bli känd för de.
Och nu vet ni lite mer om mig, att jag nästan enbart lyssnar på koreansk pop. Jag älskar språket, stilen på musiken, kläderna, danserna, människorna, allt. Och någon dag ska jag lära mig koreanska, så fantastiskt språk.
Och så skulle jag såå gärna vilja åka till Seoul och gå på alla mina idolers konserter, viljen drömupplevelse alltså.


Oprah's Big Give

Sitter och tittar på slutet av finalen i Oprah's Big Give. Det handlar om att ge till dom som behöver det. Som nu i finalen till exempel gav dom pengar till en skola så dom kunde bygga en ny idrottsplats, för att idrotter håller ungarna borta ifrån gatan. Och en tjej i finalen fixade matlagningskurser på ett barnsjukhus, för att visa dom att dom kan klara ddet själva och att det finns en värld utanför sjukhuset. För de barnen ligger där i många, många år. Och det bästa med showen är att dom vet inte att vinnaren får 1 miljon dollar. (De får behålla hälften och hälften ska doneras bort). Dom brydde sig inte om dom fick något för det eller inte. Det tycker jag är det bästa.

Jag älskar det programmet, jag skulle också vilja göra något sånt. Hjälpa andra, göra något bra. Men samtidigt är jag en drömmare, det är sällan jag faktiskt gör saker, haha. Men någon gång ska jag göra något. Tänk er vad bra det skulle kännas. Typ att donera pengar, jobba på ett kök som ger mat till hemlösa, nånting.

Men nu ska jag gå och ta en lång och varm dusch.

Och grattis till Stephen som vann ^^


Första dagen i sista sommarmånaden~

Är jag den enda som är helt överlycklig över att det är Augusti idag och att löven redan börjar skifta färg? Det är det jag älskar mest med att bo i Sverige, att ha olika årstider. Jag kommer sakna färgglada löv, snö och första blommorna när jag bor i Bangkok om några år. Fast det kan man ju leva med. Haha.
Men jag älskar hösten, det är precis lagom skönt i luften, alla löv ändrar färg, man får ha mysiga stora koftor och jag kan börja dricka te när jag är påväg till skolan igen.
Och sen så fyller jag ju år i Augusti, så det är inte så konstigt att det är en av mina två fvoritmånader ;) December är den andra, för jag älskar vinter och jul. Snö, mörker, varma kläder, varm choklad, julafton.Gud vad jag längtar, jag älskar stämningen på julen.








RSS 2.0