Paus


Har tagit en liten paus från bloggen, det är ju lov och allt. + att min prins var här förra veckan, så jag ville fokusera på honom, istället för på bloggen. Och nu känner jag att jag måste koncentrera mig på mig själv i första hand. Jag ska se till att börja må bättre, på alla olika nivåer. Våren är ju här och lyser in genom vardagsrumsfönstrena just nu. Snart kommer jag tillbaka, med mer energi och bättre humör. Pusspuss!

Mysdag, as usual!






Mysbilder från bästa hammer-village-sea-city <3


Har haft en jättemysig dag. Allt började med att jag inte var så dödstrött som jag brukar vara på morgonen. Det var nästan okej att vakna. Kom till skolan och satt och latade mig, för vi hade inget att göra. Sen kom utvecklingssamtalet, det funkade. Alla vet ju hur utvecklingssamtal är. Gick till baken ör första gången i mitt liv och aktiverade mitt VISA-kort. Dubbel vuxenpoäng eller vad? Efter det åkte jag och min prins hem till världens sötaste bebis och världens bästa moster. Tog en tur till stadsbiblioteket, åt ett gäng semlor, åkte hem och har stormyst hela kvällen. Vad kan toppa en sån här superdag? Dessutom var det sol och vår och jag bara njöt i solskenet! Puss!


Stockholm city














Some time off..

Har tagit lite ledigt från bloggen ett tag nu, men kommer snart igång igen. Internet har legat nere, och jag har varit allmänt trött på allt. Har iallafall nyss skrivit klart ett arbete om SVT, våra gamla grannar från Malmö kommer på middag idag, och jag är lika förskyld som vanligt.
Var även på mitt första friskis-pass i torsdags, Core! Ingenting för nybörjare alltså. Kan knappt röra mig eller bära någonting. Armen skakar och gör ont när jag håller i ett glas bara, haha. Det är vad jag kallar träningsvärk. Ska försöka komma igång nu, träna på riktigt. Får se hur det blir.




Before I die..








It's friday!

Älskade fredag! Är ledig från skolan idag, helt. Så skönt! Igå blev det inget bloggande, hade ingen lust riktigt. Dessutom så var gårdagens ämne "favorit bok" och jag läser inte böcker, så jag hoppade över den :)
Nu ska jag laga lite mat, min prins är påväg och sedan tycker jag att vi ska ta en mysig promenad. Det är jättesoligt ute, och ser jätteskönt ut.
Ska nog ta en pluggstund sen också, känner att jag ligger efter i alla ämnen just nu. Men så går det när man inte mår super bra. Vi får se hur det blir med det, det slutar nog med att jag tittar på film hela kvällen ändå. Som vanligt. Haha. Menmen! Min prins hade lite läxor också, så lite pluggande blir det nog.

Dagens änme - en nytaget bild på dig själv




Inspiration..







Jag vill ha en, fast jag skulle aldrig kunna ha äkta päls.

Me, myself and I

Dagens ämne - Tre favoritpogram på tv

Jag är ju en sån som följer alla serier som finns, men just nu är det ganska torrt i tvtablån. Det går ju inga bra serier just nu, förutom en - som dessutom hamnar längst upp ska ni se! Så två utav dessa tre är serier som har gått på tv förut, men inte gör det längre. Jag är ju en sån som älskar gamla serier, av tre olika anledningar. Allt var bättre förr, jag älskar Aaron Spelling och jag hatar att behöva vänta på att nya avsnitt ska komma ut (jag vill hellre se klart en serie och vara klar med den).

Serie 1: The Big Bang Theory






Serie 2: 90210 (Beverly Hills)
(Och så menar jag originalserien från the lovely 90's)





Serie 3: The Real Housewife´s of New Jersey




Det var lite svårt att få till den tredje, det finns ju så många bra serier! Men detta är mina favoriter. Jag kan se dom hur många gånger som helst, jag tröttnar aldrig. Jag har ju alla tio säsongerna av Beverly Hils, har sett dom om och om igen hur många gånger som helst. Och Big Bang, hysteriskt roligt. Den serien hjälpte mig genom en jobbig tid, då den alltid får mig att skratta hur hemskt allt än är. Och den sista, jag äääälskar verkligen drama! Jag är en superduper dramaqueen på riktigt, jag älskar catfights. Det förklarar nog varför jag klickar med hemmafruarna, haha.


Men bara för att inte lämna alla andra bra seier ute så jag kan berätta att jag älskar SATC (Sex and the city), The hills/The city (just nu speciellt), Gossip girl, Desperate housewife's, Ugly Betty (good old days), 7th heaven, Charmed, Melrose Place (Aaron Spelling), Terra Nova, Smallville, Grey's Anatomy, F.R.I.E.N.D.S, OC, One Tree Hill. Ja, som ni märker så älskar jag serier, ännu fler än de här. Nu räknar jag bara serier som behöver följas, men vem gillar inte att somna till Scrubs t.ex.? Underbart!
Jag är nog en serie-maniac.

One month of me

Hittade någon lista om olika ämnen man ska skriva om varje dag, så kände att det kan passa bra. Känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu, då det inte händer så mycket i mitt liv för tillfället. Har bara en hjärna som snart exploderar, jag tänker alldeles för mycket. Så nu kan ni vara säkra på åtminstone ett inlägg varje dag, som avslöjar någonting om mig (:

Dagens ämne - Mina bästa vänner

Jag har två personer som står mig nära, som känner mig enda in i hjärtat. Två personer som jag skulle ge mitt liv för, så mycket betyder de för mig. Utan dom vet jag inte vad jag skulle göra eller vem jag skulle vara. De har varit den största delen i mitt liv, vid olika perioder. Såklart har jag haft fler bästa vänner, som jag har vuxit ifrån, vilket är ledsamt. Men det är livets gång.

Det här är första personen, Johanna. Vi träffades under en väldigt svår tid i mitt liv, när jag precis hade bytt skola (pga. personliga anledningar) i årskurs sex. Redan första dagen tillsammans visste jag att jag hade en vän för livet. Vi klickade direkt. Vi har upplevt så mycket tillsammans. Exempel en stor olycka, som fick mig att inse ännu mer hur glad jag är att ha henne i mitt liv, och vilken bra vän hon är. Några månader senare flyttade jag 65 mil därifrån och nu träffas vi en gång varje år ungefär. Ibland varannat år. Men varje gång jag träffar henne, det spelar ingen roll hur lång tid det har gått, så känns det som att vi träffas varje dag. Oavsett hur långt ifrån varandra vi är, så är hon min bästa vän och kommer förmodligen alltid att vara det.





Den andra personen, som står mig närmare än någon, är min prins Thanomsak. Sedan han kom in i mitt liv, för ett och ett halvt år sedan, har allt blivit så myccket bättre och bara klarnat upp. Det finns ingen som kan få mig att öppna upp mig så mycket, och alltså inte känner mig lika bra. Jag kan berätta exakt vad som helst för honom. Han har hjälpt mig igenom svåra tider, och jag har hjälpt honom. Vi har delat glädje, sorg, ilska och alla känslor man kan tänka sig, tillsammans. Jag vet att han kommer alltid att finnas där för mig och alltid ställa upp för mig, och jag kommer att göra precis samma sak för honom. Jag älskar honom!





Självklart har jag flera andra jättebra vänner, men de här två står verkligen ut. Jag skulle göra vad som helst för de, och jag kommer alltid att finnas där för dom. Och för alla mina vänner. Jag är en person som sätter mina vänner väldigt högt i livet, och jag slutar aldrig kämpa för dom. (Och de två personerna jag skrev om, det är ingen favoritrankning eller något sånt, utan Johanna kom in i mitt liv först. Det är så det är)

Tisdag

Det har varit en jätteskön men samtidigt jättejobbig dag idag. Skulle möta några kompisar för att promenera i skogen idag. När vi kom dit förstod vi att spåret vi skulle gå var 5 kilometer långt och det var inte plant en enda centimeter. Dessutom var det ett tjockt snötäcke över hela världen. Men vi överlevde, och efter en timme var vi klara och kunde åka hem. Även om det var jättejobbigt så var det lite skönt att ha det gjort.
Nu borde jag egentligen plugga, men då jag är personen med sämst imunförsvar så ligger jag med feber och tittar på The City. Ska redigera lite bilder också, så det bli plugg ikväll istället. Ska skriva ett arbete om religiösa sekter och ett om marknadsföring. Inte det roligaste, men jag överlever.

Här kommer lite bilder från igår när jag och Madde tog en stadspromenad i solskenet.











Best morning ever




"We’ve just been informed that Big Bang will be holding their very first world tour, titled ‘ALIVE TOUR 2012‘ this year through Live Nation.

Fans will finally have their wishes come true, as the 5-member boy band will make various stops at different cities. Our sources at YG Entertainment have informed us that Big Bang will perform in 25 cities in 16 countries.

From March 2nd to the 4th, Big Bang will open their world tour in the Seoul Olympic Park Gymnastic Stadium. Following these shows, the group will tour 16 countries, 25 cities, in Asia, North America, South America, and Europe." - Allkpop.




No need to comment.

Arvid-Larvid~

Har varit hos min lilla sötnos (+ min bästa moster) i stort sätt hela dagen. Hade bara en kort filosofilektion imorse, som handlade om åsikter ungefär. Eller frågor, rättare sagt. Väldigt.. intressant! Stannade i skolan en stund och snackade skit med några kompisar, sedan begav jag mig till stan för att mysa. Vi gick på långpromenad i blåsten och kylan, gjorde supergoda lunchbaguetter och myste sönder. Han är världens sötaste bebis. När jag är där vill jag aldrig åka därifrån. Men det måste jag ju. Har ätit bakad potatis nu, med smält ost- bland det godaste som finns!

Nu ska jag äta chokladmuffins (har ju gjort ett nytt recept, supergoda!) och dricka en kopp tea och mysa. Puss!






A winter-wonder land










Sa-tur-day~

Mysdag som vanligt, hihi. Har gjort matteläxa med min prins, märker att jag borde gå matte C just nu bara för att hålla igång min hjärna. Kommer knappt ihåg någonting. Men det löste sig ändå. Vi tog en jättelång promenad, det är så skönt nu när det är riktigt kallt ute. Det känns som att hjärnan bara töms då, precis vad jag behöver. Och så kom min pappa hem från Sydafrika idag, med finfina presenter! Ett par jättefina örhängen som jag ska visa upp senare, och en sak som stod på inköpslitan, hihi.


Vi testade även dessa kakorna idag, de såg så goda ut att vi kunde inte motstå. Och de va så goda som vi trodde! Riktigt krämiga i mitten och knapriga precis som kakor ska vara!


Man vill ha sin bit av kakan men man vill äta den me!

Jag älskar att bo i lägenhet, jag är verkligen en lägenhetsperson. Men jag hatar att man bor 100 personer i ett hus, och man måste stå ut med varandra. Jag gillar lugna kvällar. Just nu ligger jag och min prins och försöker titta på en film, men det går knappt för min granne. En riktig fjortiskille, som har fest i stort sätt hela tiden. Och högljudda fester. Jag tycker att han får gärna ha fest, men dom behöver ju inte skrika hela natten? Musik kan jag stå ut med, att man hör att det är folk där är okej. Men dom ska ju inte stå och gallskrika? Sååå irriterande att jag nästan överväger om det är bättre att bo i hus. Tomorrow, house-hunting begins!

Och till råga på allt får ni se en väldigt gammal bild på mig, då jag använder min filmdator just nu, som inte har en bild som är yngre än 3 år. Så kan det gå! Men puss på er och hoppas att era grannar inte är lika jobbiga :)



Gillar hur brund jag är på bilden. Next goal: Get a tan!

Working it hard.

Har haft en helt okej dag hittills, men ett stort minus för både SL och SJ. Tågen är försenade, centralen-södra är avstängt, bussarna går inte. Jag hatar Stockholm på vintern, precis lika mycket som alla andra. Myste iallafall i världens kallaste Järlahallen imorse, tittade på när de andra sprang runt och svettades och snackade skit med tjejerna. Kände att min kropp var inte på topp idag, så stod över idrotten. Åt subway, yummy! Är så glad att min skola är så knäpp som den är, så vi får äta subway-mackor till lunch. Nu sitter jag och kollar på The Hills, såklart! Och dricker tea. Min prins är påväg hit, snart här, äntligen! Uppdaterar mer ikväll, puss!
Är även väldigt besviken på de 15 minusgraderna som har tagit sig hit, jag ville ju ha sommar!


iPhone-bild, av Celina. Vad roligt man kan ha det. Eller?


Mys-dag!

Har haft en riktigt mysig dag idag. Legat i sängen i stort sätt hela dagen och tittat på The Hills. Försöker ju att överleva den här veckan, längtar bara tills det tar slut. Har 0 energi i kroppen, behöver en semester eller något. Var i skolan en kortis imorse, hade film-lektion. Kom dit, och min grupp var och filmade utan att berätta det, så jag fick sitta där ändå. Men det var skönt, fick mer gjort än om dom hade varit där. Lärde mig lite nytt i AfterEffects, alltså animeringar till film. Lärde mig hur man använder keying (när man har filmat med green-screen och sedan lägger till en annan bakgrund), hur man får in en textruta (ungefär som den lilla rutan som kommer där det står vilken låt det är, på MTV) och hur man gör pratbubblor i rörelse (som till exempel följer efter en person som rör på sig). Det var ganska roligt att lära sig, och kul att kunna. Dessutom var det inte svårt alls! Det bästa med det, haha :)


Bild från i vintras (och då menar jag December, då är det vinter!)


Rörlig Bild B

Sitter just nu i skolan och har film-lektion, inte alltid det roligaste. Vår uppgift just nu är att göra en musikvideo, ska bli jätteroligt. Vi ska göra en video till den här låten, tror jag. Lite stressigt och så, men det får man ju räkna med i dessa ämnena. Jag ser nog mest fram emot redigeringen, det känns mer som mitt element just nu. För själva filmningen börjar bli lite svår, när man ska använda skärpedragningar och så med manuell skärpa. Vi får ju inte använda auto på något, jättejobbigt tycker jag. Menmen!


iPhone-bild från när läraren gick igenom hur man ljussätter en green-screen.


Rea-fynd!

Här kommer bilder på koftan jag hittade igår. Älskar när det är rea, jag dras till röda skyltar. (Och ja, jag vet att det har med vårat undermedvetna att göra, jag fick faktiskt MVG på provet om hur människor reagerar på olika uttryck inom reklam). Iallafall, älskar den! Har ju en annan tröja i samma serie. En svart med en cirkel på ryggen och vit rosett. Så nu kan dom matcha :) Haha, aldrig i livet. Men den var jätteskön och så, så det var ju bra. Och 50:- (GALET!!!).




Kvällsfika

Fick för mig att baka en kladdkaka igår kväll. Bra idé tyckte jag då, däremot tyckte jag inte det efter att ha ätit en bit. Gud vad mätt jag blev. Är ändå ganska glad över den nu, när jag är hemma idag. Blir nog lite eftermiddagsfika för mig. Yummy! Den blev helt perfekt i konsistensen, jag älskar när jag lyckas riktigt bra med konsistensen, det är ju det viktigaste.

 
iPhone-bilder med iPhone-kvalité

Nu ska jag titta på några avsnitt The Hills och äta några smörgåsar och dricka tea. Har riktigt fastnat för The Hills, älskar det! Snart är jag klar, och då fortsätter jag med Sex and the city som fick ta en liten paus. Ska även visa upp en kofta jag köpte igår, lite senare! Älskade den, rea kan ju vara det bästa som finns. Pusspuss!


RSS 2.0