Tema: Grönt

Tema: Grönt

Jag vill vinna: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-guld-silver-110cm-p-1979.html

Motivering: Jag har aldrig varit mer nöjd med en bild, än med den här bilden som jag tog i Karibien för några år sedan. Jag är så stolt att ha fångat en kollibri på bild och att det blev så snyggt. Allt blev jättebra, fokuset, färgen, ljuset- allt. Och så skulle jag jättegärna vilja ha en reflexskärm, för det är ett återkommande problem för mig. Måste alltid låna en av folk. Hade varit skönt att ha en egen.


Solnedgång <3










Fler bilder från helgen :)

Nya favoritspelet: Alfapet








31.07.11



Min älskling kommer hit om någon timme, hoppas han inte missar tåget. Ni kan inte fatt hur mycket jag har saknat honom, och han åkte i fredags. Kommer typ aldrig klara mig utan honom i höst. Menmen, får njuta av nuet. Det är ju helt okej att ha bott med sin pojkvän sen i våras, hihi.
Just nu ligger jag i sängen och tittar på The Real Housewifes Of New Jersey. Helt klart mitt favoritprogram, jag har aldrig sett så mycket drama på en gång. Det är typ det roligaste jag vet, att se tjejer bråka (när jag inte är med i bråket). Och de här tjejerna tar det till en helt ny nivå alltså.

The Rel Housewifes Of New Jersey går på Kanal 5 på söndagar klockan 19.00







Myshelg!

Nu är jag tillbaka här på bloggen, har inte riktigt haft tid eller ork att uppdatera. Iallafall, Ann har varit här. Vi har fotat och ätit, för att hålla det kort. Haha. Egenltigen skulle vi fotat soluppgången (natten till idag) och höll oss uppe till 5, även om vi var trötta vid 10. Precis när solen skulle ha gått upp kom ett stort och otäckt moln och täckte över hel himlen. Så vi kastade picknicken i soptunnan och gick och la oss. Vi får helt enkelt fota soluppgångar en annan gång :) Men vi fick några fina bilder trots allt. Här får ni se några :)











Kärleksmuffins~





muuuuuuuuums!


Black&White~



Dessutom har jag bakat muffins idag, två sorter hittills, kanske satsar på fler sorter om en stund. När jag väl bakar så bakar jag mycket, hihi. Och jag fyller ju år snart, om 21 dagar för att vara exakt, och ska ha typ släkt-kalas. Då ska jag baka också, oooojjjjjjjj vad jag ska baka, haha. :D Jag är mycket bättre på att baka än på att äta upp det. Så jag har jättetur med vänner som gör det åt mig, haha :)


28.07.11




Ihihi, imorgon kommer Ann hit, har saknat henne. Och vi har stora planer för helgen, och många fina kommande bilder. Åh, det blir alltid jätteroligt med henne. Och vi kommer säkert äta världens största frukost som vanligt. Scones, juice, bacon, tea och allt annat man kan tänka sig. Det har blivit en tradition för mig och Ann :)


Tema: Resa

Tema: Resa

Jag vill vinna: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-guld-silver-80cm-p-1899.html

Motivering: Färgerna på bilden blev jättebra, och jag är riktigt nöjd med den. Och den lilla segelbåten ute i havet var som grädde på moset. + att jag verkligen skulle vilja ha en refelxskärm. Det är som ett måste när man fotar porträtt, och jag måste alltid låna från en kompis. Så det skulle vara jätteroligt att vinna en :)

Mitt bidrag:


Drömbåtar :)


Min drömbåt.


Älsklings drömbåt


Vaknade av ett sms där det stod "jag hittade min drömbåt på internet :D" och sen ville han att jga skulle logga in och kolla, så får jag se den där. Min kille är knäpp på riktigt, fett ful båt ju. Sen hittade jag min, som ser ut som en haj :D Vi kom sedan överrens om att vi köper båda, haha :)
Jag skulle dö för att få ha en båt och bara driva runt ute på havet, gud vad underbart.


Thailand 2011



Har haft en period nu då jag inte orkat blogga. Men på förfrågan ska jag fortsätta med Thailand-resan. Vi bodde alltså först på Koh Chang Paradise Resort och Spa, som ligger på stranden Klong Prao på Koh Chang. Det var jättemysigt och sådär.
Sedan flyttade vi till Kacha Hotel & Spa på white sand beach. Klong Prao är en lite mindre (trots allt längre) och tystare strand, medans White sand beach är "the thing" liksom. Där ligger ala affärer och resturanger, och ibland är det skönt att bo vid andra resturanger. Så vi fick lite av båda världarna helt enkelt.
Efter det åkte vi till Bangkok, och bodde på Siam city Hotel, världens mysigare hotell som vi brukar bo på när vi är i Bangkok :) Vi var där i 4/5 dagar och shoppade, shoppade och shoppade. Vi gick även på bio, på min favorit-bio Nokia Ultra Screen som ligger i Siam Paragon, och såg The Green Lantern. Helt ovetande om vad det var, sedan när vi kom hem fick vi veta att den inte ens hade börjat gå på reklam hemma i Sverige. Vi hade inte tänk på att allt händer tidigare i Thailand, haha :)



Nokia Ultra Screen- bion jag berättade om.
Man sitter två och två i stora mysiga fåtöljer, riktig lyxbio :)




En bild från vår absoluta favorit-resturang Bar-B-Q Plaza. Man beställer
in rått kött och steker det själv på den lilla grillen som står på varje bord :)



Min lilla älskling med Jackie Chang, haha eller bara en vaxdocka. I Bangkok
har dom nämligen en Madame Tussauds, med flera vaxdockor utställda
i flera av de stora shopping-centrumen :)


RSS 2.0