Drömmer mig bort.. - 2010


Sitter här mitt i den gråa vardagen och drömmer bort till mina drömmars länder. Singapore, Malaysi, Thailand. Åh jag vill här ifrån!!! Gud vad skönt, bara packa sin väska och åka. Skulle ge vad som helst för lite flygbiljetter just nu.Men har bestämt mig om studenten nu. Direkt efter skaffar jag mig lite flygbiljetter och åker iväg. Helt utan mål, utan start och utan slut. Bara resa omkring. Mitt drömliv. Mitt hem.
Men nu får jag hålla mig till någon månad om året, och mysiga bilder och minnen.
Lite bilder på mig från Kuala Lumpur, Malaysia - 2010.







Inte så jävla pigg på sista bilden. Sista dagen i Singapore innan vi skulle åka hem, den sommaren. Ville inte sova hela dagen, så klockan 6 vaknade vi, åt frukost och åkte till Singapore zoo (kanske mitt favoritställe i världen, både Singapore och deras zoo). Hade pratat i telefon hela natten, på riktigt, somnade nog vid 4, och störde min rumskompis som somnade ändå. Jag älskar Singapore. Det är mitt hem mer än Stockholm.


Tema: Höst

Motivering: Älskar den här vägen mitt inne i skogen. Så fort löven börjar falla varje år så går jag hit och bara njuter av hur fint det är. Och jag tycker att skuggorna landade perfekt på bilden, och färgerna blev varma och höstiga. Är verkligen nöjd med bilden.

Vill vinna: http://www.tvspelsweb.se/ljustalt-runt-30x30-p-1713.html

Mitt bidrag:


171011




Lite bilder från chokladfestivalen. Skulpturer i choklad.
Sitter hemma nu, hade prov imorse. Blrjade 08.25 var hemma igen vid 9. Så skönt! Det gick ganska bra på provet, bättre än jag trodde att det skulle gå. Ska äta lite nu, sen tillbaka till skolan vid 2. Vi ska gå till mysiga nyckelviken och kolla på ekosystem. Älskar det stället! Har många minnen där ifrån.
Insåg även när jag skrev rubriken att mina föräldrar har bröllopsdag idag, 9 år. Grattis till dom :)
(La bara upp bilderna för dom va söta, och så var det ju HP-hatten)


Chokladfestival~



Jättemysig dag igår! Det blev Arvids första utflykt, till chokladfestivalen på Nordiska Museet. Efter några timmar där inne tog jag och Fino en promenad till centralen i höstkylan. Idag ska vi plugga, just nu har Fino högläsning på engelska, och jag ska fixa te. Och så ska vi äta lite choklad :D
Jordgubbschokladen på bilden här under var så fantatiskt god att jag smäller av. Dessutom gick 100% till rosa bandet. God choklad och välgörenhet = tummen upp!



Höstmys~





Har nyss bakat jättelyckade kakor som var precis så krämiga på insidan som man vill att de ska vara. Har tittat på föräldrafällan edans jag väntade på Fino som nyss kom hit. Ikväll ska vi bara mysiga och fika.
På bilden syns mina dagsfärska ljusdekorationer. Köpte ljus igår, tog ett av våra uppläggningsfat, några kastanjer och kastanjeskal och la på. Hur snyggt som helst och riktigt mysigt! Matchade även med små ljuslyktor på matbordet :)


Back from school, back to school..



Är hemma från skolan nu, men känns som jag nyss kommit dit. Har så mycket arbeten att skriva, läxor att göra, jag håller på att bli galen! Jag vill bara lägga mig och sova och hoppas på att bli pigg och frisk. Var och reashoppade lite på lunchen, hittade en jättemysig tröja för 75:- Riktigt fynd! Jaja, nu ska jag sätta igång. Börjar med Columbus och en kopp chai. Mys!


121011




Tierd, so tierd..





Riktig höstdag idag, med riktigt kallt väder. Ska om en stund ta mig upp till söder och intervjua en kompis till ett skolarbete. Kommer även att äta middag där, ska bli riktigt mysigt. Känner mig riktigt trött och hängig, hoppas det går över. Orkar inet bli sjuk igen nu direkt. Hoppas inte :)


Höstmys~

Jag och min Fino har börjat ta en långpromenad varje helg, förra veckan blev det i en skog här i närheten. Som ni vet älskar jag ju hösten, och nu förstår säkert alla varför. Hur mysigt är det inte med alla löv som ändrar förg? Och när det blir sådär mysigt kallt så man måste ha halsduk och vantar? Och kommer hem efter en lång dag utomhus och dricker varm choklad? Supermysigt! Här kommer lite bilder från vår skogsvandring :)







Är jättenöjd med alla bilderna, redigerade dom pyttelite, för kände att jag inte fick fram rätt känsla som de var innan. Ändrade bara färgerna lite. Önskar att jag hade mer tålamod till sånt, redigerar ju aldrig mina bilder..


Bebismys~



Efter skolan idag åkte jag hem till min moster och myste med lilla Arvid. Aldrig sett sötare!
Träffade en gammal kompis på bussen från skolan idag också, har inte träffat henne på jättelänge. Jättekul!
Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska försöka hålla mig vaken till nio då det är desperate housewifes, sen efter det ska jag bara soooova. Börjar tolv imorgon, behöver verkligen en sovmorgon.


Nytt schema

Hejsan! Fick mitt nya schema idag. Det gäller från vecka 43 och nio veckor framåt.
Det ska bli jätteskönt, och jag blev riktigt nöjd, torsdagarna blir nog lite jobbiga, men sånt får man klara.


Fall is falling down on us~



Good mooooooorning!



Godmorgon där ute! Jag älskar onsdagsförmiddagar, efteriddagarna där emot.. Börjar ju 11.50, vem älskar inte sånt? Men så är grejen att jag står i tv-studion hela dagen, fram tills halv fem. Och det är nog det värsta som finns. Och lite fem minuters-raster utstrött över dessa oändligt många timmarna. Och när man inte tycker att tv är så roligt, då vill man bara bort därifrån. Skönt ändå att perioden snart är slut, har valt B-kurserna nu. Det blir film och grafisk design. Sen tror jag att det blir film C också. Längtar :D


Love is in the air~




Arvid~


I lördagsnatt fick jag en liten kusin. Han föddes 23.56 den första Oktober.
Han heter Arvid, och är jättesööööööööt! Och alla mår bra och så :)
Hoppas jag får åka och träffa den lilla sötungen snart.  Visar lite mer bilder då :)


Romeo, åh Romeo..




Som jag berättade för ett tag sen skulle jag och en kompis iväg på ett event. Nu kan jag tala om att det var musikalen Romeo och Julia. Såg den förra vintern, och nu fick jag fribiljetter så det var bara tt sätta på myshumör och dra mig till Göta Lejon för en trevlig kväll. Lite kändisspaning, sushi och sång. Älskar musikaler.

Och för er som undrar om min lilla bloggpaus kan jag berätta att nu är jag igång på riktigt igen.


RSS 2.0