Damn it feels good bo be like me

 
 


Så skönt med sommar..

Eller nästan iallafall! Idag bestämde jag mig för att lura mig själv att det är sommar. Det var ju så soligt ute, och jag bara längtade bort. Så här får ni lite tips på att fly från vintern! Passar bra såhär den sista Januari. Dagarna bara går, och snart är det sommar på riktigt!


1. Ta på dig färgglada kläder, gärna sommarkläder! Ännu bättre, saker du använde förra sommaren. Så attman får in den riktiga sommar-känslan.

2. Sommar-sminkning. Jag satsade på BUS igår kväll, och solpuder nu på dagen. Och så la jag en standard-sminkning, men lite ljusbruna toner.

3. Dofter förstärker ju alla känslor, så använd en parfym som antingen luktar sommar, eller påminner dig om sommar.

4. Sommar-musik! Jag körde Timbuktu, åh vilken känsla! Kändes som jag stog på Möllan och dansade till live-musik mitt i sommaren, även om jag stod i badrummet och dansade i januari.

5. Smoothies! Det är sommar för mig. Och istea. Satsa på frukosten, jag satt i ett soligt vardagsrum och drömde om istea, men drack vanligt tea för att inte frysa ihjäl.


Work it

Har idrottslektion, tittar på när klassen spelar basket. Det är en halvtimme kvar och har varit här i en och en halv timme. Alldeles för lång lektion för att man ska orka, och alldeles för lång tid med klassen. Dessutom är basket livsfarligt enligt mig.
Kvällen blir mysig iallafall. Tänkte laga lite god mat och mysa med min prins. Och njuta av att det är helg och jag inte ska till skolan.
Pusspuss!


World record in cuteness

 


On the edge

 
 


...

Fattar inte hur svårt det kan vara att göra ett schema som passar alla. Och jag fattar inte varför vi ska påverkas när det inte är vi som ska visa något på öppet hus. Vi har haft vår dag, nu vill jag ha min underbara tisdag, inte det här.


To My baby

Halvsover i skolan på omänskliga tider, men idag känns det okej. Man måste lida innan man kan njuta. Efter skolan åker jag hem till den här sötnosen och myser sönder. Tiden kan inte gå snabbare just nu.


Måndag i ett nötskal

Hatar måndagar, precis som alla andra. Den här måndagen började med att min prins åkte hem, jag hade en hemsk filosofilektion och en ännu sämre lunch. Nu ska jag ge mediakommunikation en chans, sen ska jag hem och begrava mig under täcket och glömma bort världen tills imorgon när jag ska tillbaka hit.  


Just nu

Thai tv och kakor = bästa!

image description



image description



image description

Kvällsmys!


Tyngden på dalskidan, älskling!

Var på bio med la familla igår kväll. Jättemysigt! Vi åt jättegod pasta och tittade sen på The Stig Helmer Story. Så gullig film!


Hårigt

Kan inte riktigt bestämma mig vilket jag gillar bäst, lockigt eller platt. Testade att göra en på varje sida, för jag har ju varit ledig i stort sätt hela dagen. Kom hem vid tolv, efter ett "mysigt" möte med mig gamla mentor som är tillbaka. Hatar folk som tror att dom har rätt att bry sig om folk. Hatar det. "Du verkar inte må så bra" nej, du gör det inte bättre heller. Hatar henne. Puss!
 


Versace for HM

Älskar dom nya Versace for HM kläderna, Cruise-serien! Får riktigt sommarkänsla av dom. Så nu vet ni vad jag kommer att skutta omkring i till sommaren. Och vart alla mina pengar kommer att ta vägen den 19e, det är inte billigt att älska kläder ;)






The hills weekend

Då jag aldrig lyckas bli frisk sågar det blivit en total slapparhelg, full av The Hills. Såg första säsongen igår, börjar med säsong 2 nu. Älskar den serie, precis så jag ser min framtid.. Eller ungefär.. Haha. En av mina 100000 drömmar. Skolan imorgon, kommer nog aldrig känna sug att gå dit. Snart är det slut, thank god.


Matlagning

Boeuf bourguignon! Lagat middag till familjen och gud vad jag är stolt! Har ju insett att jag knappt kan laga mat och snart flyttar hemifrån, så jag borde lära mig. Hoppas att det blir gott den här gången :)


Nostalgitripp

Titta vad jag hittade när vi var och handlade. Tefat! Har inte ätit sådana sen jag var jätteliten när vi bodde i Malmö. Dom fanns på godisaffären och kostade 50 öre, och jag och Sarah gick alltid dit på lördagar och köpte sådana och s-märken. Kände mig som 10 år igen när jag åt dom :D


Just nu i bilder

Mysdag som började med sex and the city och historialektion klockan två + massor av snö :D


Bilder

Jag kan ju också lägga upp bilder från nyårs-natten precis som alla andra tänkte jag.
Skillnaden är att mina bilder blev assnygga då jag använde mitt sta x8 filter. Puss :)












Snöööööö


RSS 2.0