massage nord

 hejhmm vad ska jag skriva. forutom att baby ska po massage IGEN. kanske tionde gongen? :) men det for hon gora haha; for mig recker det med massage.





 hejda chino

Elephants :)



Idag har vi varit och ridit elefant, för det hade tjockisen aldrig gjort innan. Hihi. Nu sitter vi på ett café med gratis internet. Men jag vill gå härifrån, sitter en svensk pojkflicka här. Inget illa menat mot pojkflickor men personen kan inte sluta prata. Hon har sagt allt, exakt allt, hon har köpt och beskrivt sitt hotellrum in i minsta detalj. Och för att citera "Asså, det ba låg värsta fina galleriiian, och så asså låg den brevid typ värsta lilla fattiga massage-stället ba". Vi har stått ut med att hon har sagt typ och ba 10000000 gånger. Inte kul. "Jag har mer än 20 myggbett, asså mer än 20 myggbett. Asså jag orkar inte du fattar typ inte hur jobbigt det är". Ska gå snart, så fort jag har druckit upp min varma choklad <3








19.06.11






Koh Chang Paradise Resort & Spa



Här kommer lite bilder på hotellet vi bodde på innan. Det var väldigt mysigt. Vi bodde i bungalows, badade i poolen och i havet. Och personalen i resturangen var väldigt trevlig. + att dom lagade jättegod mat! Rekomenderas verkligen! Och stranden är så lång, jättemysigt att bara gå och gå och den tar aldrig slut. Eftersom det är lågsässong just nu så är det väldigt lite folk över huvud taget. Det är som att ha en ö helt för sig själv + thailändarna. Haha. Och det är regnsässong så det är inte stekande sol, och regnar på nätterna. Men det är helt underbart ändå. Det är skönt när det inte är stekande sol hela dagarna, och det är ju varmt ändå :)







Det här var vår bungalow, jättemysig!


Solnedgång :)



Såhär mysiga solnedgångar lever vi med här i Thailand. Ska lätt flytta hit senare, det är mitt drömland. Och då ska jag fota solnedgångar varje dag :)
Idag bytte vi hotell, men vi är fortfarande kvar på Koh Chang. Vi bor på en annan strand bara. Nu bor vi på den där alla affärer, marknader och resturanger ligger. Det är såå skönt att ha nära till allt + ha pool och strand. Helt perfekt. Ska visa detta hotellet lite senare, ska visa förra hotellet också. Vi stannar här 4-5 nätter till sedan åker vi till bangkok. Vi ska vara där 3-4 dagar. Åh, känns som att resan är slut typ, när den nyss börjat. :(
Nu när vi har suttit klart här ska vi gå upp på rummet. Jag ska ta ett långt och varmt bad med en kopp varm choklad och lite musik. Ni förstår inte hur glad jag blev när jag såg att vi har badkar på rummet. Myyysigt!






18.06.11



Såhär fina solnedgångar lever vi med, här i Thailand. Lagom mysigt ja. Ska lätt flytta hit senare, det här är mitt drömland. Och då ska jag fota solnedgångar varje dag :)
Vi bytte hotell idag, vi är fortfarande kvar på Koh Chang men på en annan strand bara. Den stranden som alla affärerna, marknaderna och resturangerna ligger på. Vi ska stanna här 4/5 nätter till sen åker vi till Bangkok. Det är såå fint här, lägger upp lite bilder på det här hotellet lite senare. Ska visa förra hotellet också, det var såå mysigt!
När vi har suttit klart här ska vi upp till rummet och jag ska ta ett långt och varmt bad. Har aldrig varit så lycklig, vi har badkar på rummet! Och så ska jag göra en kopp varm choklad och bara mysa.


17.06.11

Lägger upp lite blandade bilder, orkar nämligten inte sitta vid datorn varje dag. Dessutom är det inte gratis wifi just på det här hotellet. Men idag regnar det, har gjort hela dagen (klockan är 1 på dagen här). Så vi kommer nog inte göra så mycket idag, kanske gå och bada för poolen är alltid tom när det regnar. Turisterna har inte fattat hur mysigt det är att bada när det regnar, och hur SKÖNT. Man fryser ju ihjäl av regnet, men i poolen är vattnet varmt. + att det är 35 grader varmt i luften även när det regnar. Så det blir en perfekt blandning :) Men just nu tittar jag och fino på BEN 10 (vår nya favorit) och äter chips. Livet är ganska bra :)





Det här skulle man aldrig hitta hemma, Chips med 2PM på påsen :)









Thailand ;)

Ganska sköööönt. Vi är framme nu och har ätit middag. Tog över 26 timmar, men det var värt. Och från flygplatsen till hotellet på Koh Chang åkte vi med en jättegullig familj, som hadevärldens sötaste dotter som var knäpptyst som 4½ timmarna. Helt otroligt. Nu ska vi gå och sova, klockan är liksom 12 här, och vi kom fram för någon timme sen bara. Eller, äta lite chips ska jag göra och ta medicin sen ska jag sova. Älskar ju biverkningarna; svullen mage, illamående, magsmärtor oyrsel och trötthet. Jättekul, eller inte.


Här ser ni Bangkok's flygplats. Det är ett stället som alltid får mig att
känna mig som hemma. När värmen och fukten slår emot en, och när
det verkligen luktar Thailand.


Här ser ni en liten del av solnedgången som vi fick se från båten
mellan fastlandet och Koh Chang. Det var såå fint. Men som vanligt
hade jag inte med kameran upp på båten, just då. Så det fick bli en
sista sekunden-bild från bilen.



10.06.11


Tydligen var det jätteviktigt att lägga upp en sån här bild, för någon var jättestolt över att äntligen ha pengar. Haha. Världens sötaste eller vad?









Paus :)

Hej, tar en paus i packandet och lägger upp lite bilder från studentmottagningen för min kusin :)


















Nu ska vi sova, stor och lång dag imorgon. IIIIIIIIIHHHHHHH :D Fett glad :)

Yakiniku~

Bland det godaste som finns, och tur som jag har åt jag och min älskling det till lunch. Dagen blev perfekt :)


09.06.11






Avslutning :D

Det känns faktiskt helt sjukt. Jag har gått klart först året, och det har gått feeeeeeettttttt snabbt! ;o Speciellt sista terminen, men det tror jag har att göra med min fino :) Nu sitter jag och skickar över bilder till Ann. Ska snart göra mig i ordning och äta nåt. Sen ska jag möta Saga i slussen halv 11, sen ska vi med hela klassen till Rålis och ha avslutning. Ganska mysigt, om det är bra väder. Skriver mer när jag kommer hem igen :)


Hej

Hej idag har jag varit väldigt uuuupppppptttttaaaaagggggggeeeeeeennnnnn. :)
Imorgon har jag avslutning, känns ganska okej :D
Pusspussssssssss

Tråkigt

Sitter och för över bilder från den stora laptopen till en nyyyy extern hårddisk, för att få plats på den och för att den inte ska vara så långsam. Ska rensa den lilla laptopen sen också så den funkar bra. Tar ju alltid med mig lilla Mendez när vi reser :) I år ska jag även ta med en av hårddiskarna, så jag får plats med alla bilderna. Använde mig ju av ett USB-minne förra året, men sumpade ju de när vi var på Borneo. Kul, inte. Har inte orkat skaffat ett nytt, så kör på hårddisk, det får plats mycket mer då också :)

Och jag behöver inte köpa en stativväska :D:D:D:D:D Ska få låna Ann's när vi är borta :) Så jävla naaaaajs, TACK ANN. du är bäst! Åhhhhh vi åker snart :D

kul, 8 minuter kvar på skiten. Och det var bara bilderna. Ska lägga över musik också. Hmmmmmmm.

Bilder på oss båda :)





Med dom två bilderna avslutar jag dagen, kanskeeeeeeeeee :D Vissssst va de fina bilder? Vi tar fler imorgon :)
Och Ann, jag skickar bilderna till din mail imorgon. Orkar inte nu. Ska titta på fotboll med min älskling. Och ZLATANNNNNNNNNNNNNNNNNN gjorde mål nyss :)

Bilder på Ann från idag :)









Jag lägger upp den sista bilder för att den var cool även om den var
väldigt oskarp, och Ann ser ut som ett spöke :)


Bilder på mig från idag :)












Den sista bilden lägger jag upp även om jag ser lite tjock ut, för att
Anngillade verkligen den och det ser lite coolt ut som om jag har vingar.

07.06.11

Sitter och väntar på min älskling som jag hoppas snart kommer hem från jobbet. Måste vara fett jobbigt att jobba. Är glad jag går i skolan, och att jag är ledig imorgon är också najs :D

Idag hade jag sista filmlektionen, och sista lektionen i 1:an. Känns helt okej kan jag ju säga. Slutade typ vid 2, då åkte jag och Ann hem till mig och fotade, vi fick fett fina bilder! Lägger upp sen. Nu ska jag ta in dom på datorn, och ladda musik i telefonen, och börja lägga fram vad jag ska ha med mig. Det är ju fortfarande bara 3 dagar kvaaaaaaar :D




skola :)

Ja, igår va inte en bra dag för bloggen. Kan ju dra lite snabbt vad som hände;

* Låg på balkongen och myste typ hela dagen
* Drog till sickla och åt hamburgare
* Kom hem och sov
* Började packa lite och städade rummet
* Sov ännu mer

Det var en fin dag :)

Men nuuuuuuu ska jag ringa frisören och boka akuttid, åker ju fan om 3 dagarrrrrr, och jag har världens mest slitna hår. Har inte riktigt fattat det än, det är 3 dagar kvaaaaaar. Kommer nog få panik ikväll eller imorgon eller nåt. Men ska ringa till dom, äta frukost och fixa mig sen ska jag till skolan för sista filmlektionen. Sorgligt ändå. Kommer saknar Andaaaash Andaaaash. :( Jaja, tror jag överlever. Har ju blivit smått dramaqueen, eller har alltid varit. Hehe.
PUSSSSSSSSSS

PANIK

Kollade nyss på de andra bidragen i tävlingen, vet inte riktigt vad jag tycker om dom.  Vissa skrattade man åt och resten vet jag inte om dom är bra eller inte. Kom iallafall på att; TÄNK OM JAG VINNER?!?!?!? och vi åker på fredag så kommer missa de då? ELLELLELLEEERRRR?????

tjaaaaaaaaa sommar

Tjaaaaaaa ligger och myser på balkongen. Såå skönt att den är i skuggan ändå. Fast man borde ju ha halva i solen och halva i skuggan, fett naaaaaajs. Ska dra och äta nåt snart, men vill inte gå. Det är fööör mysigt :)






Balkongmys

Sitter på balkongen och myser, bara för att fino ska röka. Ska aldrig lova att följa med igen :(
Fast det är okej att röka. ibland. älskar honom ändå :)))))))))))))


Godis





babbyy köper godis :)

Hopp nu hamnade jag här i baby's blogg grej :). ska passa på och skriva lite.
Hon åkte och köper godis i Gustavsberg. hennes favorit godis affär inte för att jag vet vart det ligger men men.
får se om hon köper till mig och hon skulle köpa godis till Thailandresan också så ska bli kul och se hur mycket hon tänker köpa haha:)



ska köpa sånt till henne:)




///////////////////////Chinofino

Tema: Morgon

Mitt bidrag till tema: Morgon

Tävlar om en ryggsäck: http://www.tvspelsweb.se/fancier-kameraryggsack-delta-34x29x47cm-p-2892.html



sen morgon?

Sen morgon? Ja, det kan man ju kalla det. Känns som hela dagen är slut nu. Vet inte ritkigt varför? Somnade inte sent. Vaknade däremot klockan typ 7, men inte orkat gå ur sängen. Och chino sover så har fett tråkigt :(
Ska nog börja packa nu, när jag ändå har tid. Se vad jag ska ha med mig, om det är något som behövs. Ja, you know the drill.
Har funderat på att köp en stativväska också. Tänkte köpa en där, men då måste jag ha sttivet i ryggsäcken och är inte 100 % på att den får plats. Kollade runt lite och hittade den här:

Manfrotto Stativväska MBAG70N



Den kostar 429:- Lite mycket för mig, men jag behöver ju en? Så, ibland får man satsa.
Om det är någon som har en sån så får ni ju gärna säga hur den är.

Nu ska jag gå och göra varm choklad och titta på desperate housewifes reprisen, missade ju förra avsnittet. Börjar bli så jävla spännane :D


Mysmiddag :)

Kom hem nyss, har varit på middag hos min gudmor i väsby. Otroligt mysigt, även om det händer typ 2 gånger om året. Och barnen är helt hysteriska, men jättesöta. Och åh, vi kollade på bilder från deras bröllop. Jag var tydligen brudtärna, för 10 år sen. Haha. Men jag måste erkänna, jag var jättesöt just den dagen! Ska se om jag kan hitta någon bild hemma och scanna in och lägga upp. Önskar jag fortfarande såg ut så, haha. Jag och Chinofino gick på en liten promenad iallafall, i solnedgången. Och det var jääääääääääättefint! Kände nästan att jag ville bo där ute bara för det.
Nu ska vi kolla på tv, och sega. Skulle egentligen sett Ice Age 3, men tror inte att någon av oss orkar. Dessutom ska fino jobba klockan typ 8 imorgon, när jag är hemmmmma och soooooover. Känns så skönt, haha. :)
Fick några jättefina bilder. Lite sommarmorgon-känsla. I soluppgången, ja ni fattar. Sååå mysigt!





iPhone :)

Hiihihihihihihihihihihihi nu har jag en fungerande iphone :)
gaaaaaaaanska glad att ha en mobil igen. och kunna få tag på folk igen. känns helt okej :)


Hihi, jag älskar dig :)




Sommar :)

Hemma igen nu efter en heeeeeeeeel dag känns det som. Nej men, träffade Saga och åt Sushi och snackade skit i några timmar. Sen gick vi och åt världens godaste glass och satt och myste i solen Gamla stan. Kände mig så jävla stockholmare så det va pinsamt. Ska aldrig sitta där igen och sola. Fast det kommer jag ju, för det är ju sååå mysigt. Väntade på älskling i en tiiiiiiiiiiiimmmmmeeee i slussen. Liksom hur lång tid kan det ta från centralen till slussen? Blir galen på honommmmmmmmmmmmm. Bestämde iallafall att på söndag ska vi ha spökhistorier-kväll. Fett mysigt!
Nu ska jag och älskling mysa lite. Har saknat honom sååååååååå mycket, även om han har varit borta i typ 3 dagar, haha. Är såå van att ha honom här.





03.06.11

Kom nyss ur duschen, sååå skönt när varmvattnet funkar :D Håller på att bli galen på vår jävla dusch. Sitter nu och väntar på att älskling ska ringa, sen ska jag fixa mig och åka och äta sushi med Saga på Söder. Det känns som hundra år sen jag träffade henne, även om vi hade film i tisdags tillsammans? Det ska iallafall bli jättemysigt, speciellt eftersom det är sommar ute också. Ska nog gå ut och sola lite innan jag går. Pusspuss :)


Sims 3

Känner sååå för att spela Sims. För några dagar sen fick jag och älsklingen något ryck och började spela. Vi fick nog världens sötaste barn. När jag och Ann pratade om att spela, insåg vi att det är helt omöjligt att spela utan fusk. Det kommer liksom automatiskt att man ger sig själv några miljoner och gör så att man aldrig bli hungrig eller trött. Man orkar inte spela annars. Men någon dag, säkert någon tråkigt och regning dag i sommar, så ska jag ta mig ann utmaningen. Spela sims utan fusk, som det är menat. Ska nog sätta mig och spela nu, fast känns fel att spela utan älskling. Hoppas det är okej ändå, annars  får jag väl muta honom eller något..


Täääby








Hemma igen :)

Såå, nu är jag hemm igen efter att ha sovit hos Ann i Täby. Åh vad mysigt det var, men har nog aldrig känt mig så tjock i hela mitt liv. Känns som att jag aldrig vill äta igen, fast det vet ju alla att det kommer jag. Men vi har haft jättemysigt, och Täby är mycket mysigare än vad jag trodde. Även om det är onödigt långt och tar alldeles för lång tid att åka dit, ifrån mig. Ibland gillar jag verkligen inte att bo i Nacka, för det blir såå långt om man ska nånstans. Fast gillar inte att lämna Nacka så jag klarar mig <3


PANIIIIK

Kul att jag vaknade nu.. Fan. Skulle aldrig somnat igen. Har helt störda sovtider på riktigt. Somnade 20.30 igår, sen vaknade jag typ 03.00. Sen somnade jag om typ 06.00 och vaknade nyss? Oooorkar inte. Men det var bra att jag sov lite till, annars hade jag aldrig orkar göra något idag. Jag hatar när man stänger av larmet i sömnen, det värsta som finns för jag hatar verkligen att stressa. Så nu är jag fetttt sen och måste klä på mig äta nåt och fixa lite och ska ta bussen om 45 min. Paniiiiiiiiik. Jaja, wish me luck eller något :)

11.06.01



Börjar väl blogga igen då, åker ju snart. Kände att 1a dagen på sommaren var en bra start.
Vaknade för ungefär en timme sedan, mina sovtider är allt utom normala kan man ju säga. Men så går det när man är i skolan för mycket i onödan. Satt i redigeringen i tre timmar igår och sen va ja i mörkerrummet i tre timmar, helt i onödan. Men fina bilder fick vi. Och det var fett roligt, kanske skulle ha valt foto ändå.. Nej är nöjd, lite, med mina val. Kanske.. Okej jag är inte nöjd, men jag klarar mig.
Men ååh, igår var en så bra dag. Allt gick bra. Vi blev klara med filmen och den va bääääääääääääst, det tyckte till och med läraren. "snyggt jobbat, tjejer".. Ew, fortfarande rysningar. Haha. Det blev god lunch, bilderna blev jättefina, pratade med min engelskalärare och fick veta att jag får MVG i engelska. Hur lycklig bli man inte då liksom? Sen på kvällen såg jag att jag fått mail om sommarpraktik. Ja, ni kan ju få titta själva.


Hur glad blir man inte när man ser sånt? Tänk er, praktik på MASTIFF. Omg. Det skulle vara helt perfekt. Det är så skönt att känna folk inom branschen man vill jobba. Vågar inte ens tänka på hur jobbit det skulle vara att komma in i tv-världen. Snacka om att jag skulle få hämta kaffe till folk i hundra år? Ibland e livet bra :)

Nu ska jag iallafall sitta här och äta frukost klockan 5 på morgonen. Det blir nog nudlar, det är helt tomt på mat här hemma känns det som. Om 6 timmar ska jag möta Ann för sommarshopping, även om jag inte kan slösa pengar. Åker ju om 9 dagar. 9 DAGAR!! Känns helt sjuuuuuuukt. Jag har gått hela första året i gymnasiet? Känns som jag började för en månad sen. Hela året har gått jättesnabbt, men speciellt sista terminen nu. Det har hänt så mycket, folk har flyttat in och flyttat ut, vänner har gått och vissa har kommit tillbaka. Men nu har det börjar lösa sig, såååå skönt orkar inte ha kaos när det är sommar. Livet leker :)

RSS 2.0